Ateljé Mariko

Ateljé Marikon blogi

 

Uusia tuulia

Monday, September 12, 2016

Viimeisimmästä blogipäivityksestä onkin vierähtänyt hirveästi aikaa, mikä ei ole niin outoa, kun tehtävää riittää. Pahoittelen myös tässä samalla, etten ole vastannut kovin ahkerasti sähköposteihin. Sähköposti on ollut poissa käytöstä jonkin aikaa, mutta nyt se on taas toiminnassa. Kiitän kaikkia asiakkaita kärsivällisyydestä! Jos teillä on kuitenkin jotain todella kiireistä, johon haluatte nopean vastauksen, parhaiten minut saa kiinni soittamalla puhelimella arkisin klo 10-17 välillä.

Kuten jotkut varmaan tietävät, olen viimeisen vajaan vuoden ajan toiminut Hätilän Turkis&Takki - liikkeen tilassa. Ompelimo on nyt kuitenkin muuttamassa uusiin tiloihin tämän syyskuun lopussa kimppaan muutaman muun käsityöyrittäjän kanssa. Muutan siis seuraavaksi Kauppakeskus Tavastilaan, joka on tässä aivan lähellä tämänhetkistä liiketilaa. Muutan siellä yhteen liiketilaan yhdessä Millineerin, Cobblerinan, Ateljé Ullan, Ateljé Einin ja Jenni Saksan kanssa. Tilassa toimii siis kuusi käsityöalan pienyrittäjää. Liikkeen nimeksi on annettu Artisan, mikä tarkoittaa vapaasti käännettynä (minkä tahansa alan) taitavaa käsityöläistä.

 

Lisää tulevasta ja muusta hauskasta kannattaa seurata blogia täällä, omalla facebook-sivullani ja Artisanin facebook-sivulla.

Hyvää syksyn alkua!

Kommentit
Post has no comments.
Kommentoi 
Captcha Image
Kommentisi
Trackback Linkki
http://www.ateljemariko.fi/BlogRetrieve.aspx?BlogID=13488&PostID=733430&A=Trackback
Trackbackit
Post has no trackbacks.